2018 - Mühendislik Tamamlama Kayıtları Hakk.

20 Eyl

2018 Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı (2018-Mühendislik Tamamlama) Yerleştirme Sonuçlarına göre Fakültemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları 19-26 Eylül 2018 tarihleri arasında Mühendislik Fakültesi Dekanlığında yapılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• 1-Teknik Eğitim Fakültesi Lisans Diplomasının Aslı veya Teknik Eğitim Fakültesi Geçici Mezuniyet belgesinin Aslı veya Diplomanın Kayıp olması durumunda Teknik Eğitim Fakültesi Lisan Diploması kayıp belgesinin Aslı,
  • 2-ÖSYS Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı (Mühendislik Tamamlama Programı Giriş Sınavı Sonuç Belgesi)
  • 3-Fotoğraflı Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • 4-(Dört) adet 4.5x6 ebadında son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf
  • 5-II. Öğrenim öğrencileri kayıtlarını yaptırdıktan sonra  Türkiye Halk Bankası Şubelerinden T.C. Kimlik Numarasını beyan ederek "Mühendislik Tamamlama" açıklaması ile Güz Dönemi için 764,50 TL harç ücreti yatıracaklardır.
  • 6-Terhis belgesi veya 29 yaşından büyük olan erkek adayların "Askerlikle İlişkisi Yoktur" belgesi. (29 yaşından büyük yükümlülerin "askerlikle ilişiği yoktur" belgesi olmadan kesinlikle kayıtları yapılmayacaktır.)
  • 7-Transkriptin (Ağırlıklı Ders Notlarını Gösterir Belge) aslı ve mezun olduğu Fakülteden onaylı ders içerikleri (Bilgi amaçlı istenmektedir. Kayıt için getirme şartı bulunmamaktadır.)

Açıklamalar:

• 1-Posta ile kayıt yapılmaz.
  • 2-Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
  • 3-Belgelerde tahrifat yapıldığı tespit edilenlerin kayıtları yapılmaz.
  • 4-Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
  • 5-Adli sicil kaydına ilişkin olarak adayın yazılı beyanı alınacaktır.
  • 6-Her bir belgeden kayıtta teslim edilmek üzere 1 (bir) adet fotokopi gerekmektedir.

Kayıt Yeri :

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Konuralp Yerleşkesi     (0380) 542 10 36